Portfolio

Hier vind je het werk dat wij de afgelopen tijd hebben geleverd aan klanten. Kijk en geniet!

Netwerk Dien je Stad

Netwerk Dien je Stad is het lokale vrijwilligersnetwerk in Ede, bestaande uit jongeren van 15 t/m 30 jaar die zich  inzetten voor hun kwetsbare stadsgenoten. Wij hebben een bijdrage geleverd aan deze mooie organisatie door, ter ere van het 10-jarig bestaan, een nieuwe website te ontwikkelen. We hebben gewerkt aan het complete plaatje: van teksten schrijven tot webdesign in WordPress.

Het resultaat zien? Kijk op www.dienjestad.nl.

 

“Ontzettend bedankt voor de samenwerking, jullie creativiteit en enthousiasme en natuurlijk de prachtige website!”

Maries van der Hek – Netwerkcoördinator

Beekamp B.V. - webteksten

Beekamp B.V. is een jong en innovatief bedrijf, dat klimaatoplossingen biedt in de agrarische sector. Doordat zij in de opstartende fase zaten, hadden zij een nieuwe website nodig met informerende teksten. Wij werden voor deze webteksten gevraagd. Deze hebben wij helder en begrijpelijk geschreven, zodat het goed leesbaar is voor de doelgroep. Daarbij hebben we teksten SEO-proof gemaakt, waardoor Beekamp goed op het internet te vinden is.

Benieuwd geworden? Kijk op www.beekamp.nl.

Centrum Evers - communicatie & marketing

Centrum Evers is een praktijk voor fysiotherapie, oefentherapie en ergotherapie. De vraag aan ons was om ergotherapie in Barneveld op de kaart te zetten. 

Na onze gesprekken met de ergotherapeuten, interviews met stakeholders en verschillende analyses konden wij adviseren over een nieuw logo, schreven we een webtekst, maakten we een nieuwe folder en schreven we een marketingplan over de zichtbaarheid van ergotherapie in Barneveld.

Marketing Centrum Evers

 

“Zeer prettige samenwerking met de dames van Visible Stories. Ze zijn correct in de omgang en hebben een prachtig marketingplan afgeleverd. Ik ben zeer tevreden.”

Jan Evers – Eigenaar Centrum Evers

Gemeente Barneveld - video bewerking

De gemeente Barneveld organiseerde op 12 oktober 2019 het Landelijk Congres Buurtpreventie, waarvan ze graag een aftermovie wilden. Van de geschoten beelden monteerden wij een video. Goed aandenken aan een prachtige dag!

Wasparfum - social media

Wasparfum komt rechtstreeks uit Italië en is nieuw in Nederland. Het succes van Wasparfum is groot en daarom had de eigenaresse versterking bij de social media nodig. Vanaf juli verzorgen wij de online kanalen van Wasparfum. Daarbij zijn we gestart met het maken van een contentplanning; passend bij de stijl, ambities en strategie. Voor de social media doen wij alle fotografie, teksten en de hele webcare. 

Je kunt de Instagramposts hier bekijken.

Contentkalender Wasparfum
Instagram Wasparfum
 
“Ik ben ontzettend enthousiast over het werk van Visible Stories. Het is precies zoals ik het graag wilde!”
 

Diana Strampel – Eigenaresse Wasparfum

Suripanal - communicatie

Suripanal: natuurlijk voor haar. Met deze slogan zetten we het merk Suripanal opnieuw op de markt. Onze opdrachtgever heeft het merk overgenomen en daarom steken wij het in een nieuw jasje. We schreven een corporate story en aan de hand daarvan konden we de huisstijl een update geven. We ontwierpen folders, visitekaartjes en prijslijsten. De webshop heeft een update gekregen in huisstijl en teksten (www.suripanal.eu). Zo is alles een eenheid geworden. Dit verhoogt de herkenbaarheid van het merk onder klanten van Suripanal.

Folder Suripanal
Website Suripanal
Visitekaartjes Suripanal

Freggies

Freggies maakt gezonde snacks van weggegooid eten. In het Foodlab laten ze ondernemers kennismaken met hun zelfgemaakte plantaardige producten. Aan ons werd gevraagd om een goede wervende tekst te schrijven over dit Foodlab. Zie hieronder het resultaat. 

Een samenwerking op plantaardige basis

Je hebt trek in wat lekkers. Snel werk je een snack naar binnen. Maar weet je eigenlijk wel wat je eet? Vaak sta je niet zo stil bij hoeveel verschil je met je voedsel kunt maken. Freggies laat zien dat er veel duurzame en smakelijke mogelijkheden zijn op het gebied van plantaardig eten. Wil je als bedrijf weten hoe de plantaardige snacks van Freggies zien, proeven en ruiken? Maak dan een afspraak in het Freggies Foodlab.

In het Freggies Foodlab komen concepten tot leven. Onze kracht is om met plantaardige grondstoffen en reststromen verschillende soorten fingerfoods en snacks te maken. Hierbij zijn de mogelijkheden oneindig. Wij doen aan productontwikkeling en schalen producten op. Al onze op smaak gemaakte producten worden op een verantwoorde manier geproduceerd. Wij zien namelijk veel waarde in reststromen en daarom maken we er iets lekkers van.

Het Freggies Foodlab biedt diverse diensten aan. We lanceren nieuwe producten, je ziet hoe producten worden gemaakt en je smaakpapillen worden verrast met heerlijke tastings. Wil je liever je kookskills verbeteren? Kom dan naar één van onze kookworkshops.

Ben jij een ondernemer en wil jij het bedrijfsleven laten kennismaken met plantaardig eten? Het is mogelijk om met ons samen te werken. Je kunt contact opnemen via telefoonnummer 0614906759 of mail naar info@freggies.eu. Dan maken we een afspraak of bespreken de mogelijkheden.

Hans Baakman - zichtbaarheid

Hans Baakman is een creatieve artiest. Het onderwerp autosport komt meestal terug in zijn schilderijen. Hij wilde graag bekender worden als artiest en daarom maakten wij een marketingplan. De vraag: ‘Hoe wordt Hans Baakman zichtbaarder op social media?’ kwam hier onder andere aan de orde. Een ander onderdeel was om zichtbaarheid te creëren onder autoliefhebbers. Daarom zorgden wij ervoor dat hij in de magazines TopGear en Octane kwam te staan.

Hans Baakman in Octane
Hans Baakman in Topgear
Hans Baakman in Topgear